Tietoa tuotesarjoista

Valikoimissamme on luotettavien valmistajien tuotesarjoja, jotka perustuvat puhtaisiin raaka-aineisiin ja ekologisuuteen.Kaikki tuotteet ovat vapaita parafiini-ja mineraaliöljyistä, parabeeneistä ja silikoneista. Ne eivät myöskään sisällä synteettisiä säilöntä- väri- tai hajusteaineita. Tuotemerkit Sante, Logona, Lavera, Weleda ja Flow kosmetiikka täyttävät luonnonkosmetiikkaa valvovan riippumattoman järjestön BDIH:n kriteerit.

Tällä hetkellä valikoimiimme kuuluvat seuraavat 100% luontaiskosmetiikan tuotemerkit:


SANTE naturkosmetik sisältää monipuolisen valikoiman ihonhoitotuotteita ja värikosmetiikkaa, sekä hiustenhoito- ja hygieniatuotteita. Sante yhdistää onnistuneesti nykypäivän teknologian ja perinteisen kasviterapian - laadukasta itsehoitoa modernille naiselle ja miehelle.  

LAVERA  - laadukasta ja turvallista luontaiskosmetiikkaa. Käsittää laajan valikoiman tuotteita koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön.  

LOGONA  - luonnonmukaista ihonhoitoa rytmiä ja perinteitä kunnioittaen. Tuotteet auttavat ihoa stimuloimaan sen omaa korjaus- ja parannusmekanismia lempeästi mutta tehokkaasti.

WELEDA luonnollista ihonhoitoa luonnollisilla raaka-aineilla. Johtavimpia luonnonkosmetiikan valmistajia Keski-Euroopassa.


FLOW KOSMETIIKKA - on kotimainen yritys, joka valmistaa käsityönä sertifioiduista luomuraaka-aineista saippuoita sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteet tehdään pienissä erissä tarkoin valituista raaka-aineista, jolloin vaikuttavat aineet ovat tallella.

  

Valikoimissamme myös vähäkemikaaliset ja turvallisemmat kampaamotason sarjat TINTS of NATURE ja SIM,jotka eivät ole 100%  luonnonkosmetiikkaa, mutta edelläkävijöitä turvallisemman hiuskosmetiikan kehittelytyössä: 

TINTS OF NATURE on ensimmäinen ja ainoa nykyisin markkinoilla oleva sertifioituja aineosia sisältävä kestovärisarja, jonka edistyksellinen koostumus peittää kaikki harmaat hiukset.Ainutlaatuinen luonnollisten orgaanisten uutteiden sekä E- j aC-vitamiinien sekoitus, johon on liitetty kasviperäisiä hoitoaineita jotka vahvistaa, suojaa ja kosteuttaa hiuksia värjäyksen aikana.

Hiustenvärjäykseen ei vielä ole pystytty kehittämään tuotetta, joka olisi täysin vapaa synteettisistä kemikaaleista ja saisi aikaan yhtä voimakkaan muutoksen hiukseen kuin perinteinen kestovärjäys. Ammoniakki ja resorsinol on voitu korvata toisilla, kasviperäisillä aineosilla. Parafenyleenidiamiinia tai sen johdannaisia värit edelleenkin sisältävät, mutta alhaisimman mahdollisen määrän.

TINTS OF NATURE hiusten sävytysaine eli suoraväri on sen sijaan täysin vapaa sekä parafenyleenidiamiinista, resorsinolista että ammoniakista.   

SIM  -kotimainen kampaamoissa myytävä tuotemerkki joka on kehityksessään erikoistunut herkistävien ja agressiivisten kemikaalien vähentämiseen minimiin. Myös tuoksuton tuotesarja hajuste yliherkille.